Kære forældre til spejder i Vamdrup

Invitation til generalforsamling

onsdag d. 23. februar 2022 klokken 19.00

Holder spejderne i Vamdrup generalforsamling på spejdercenteret

Det vil glæde os at se jer til en aften med fokus på spejderlivet i Vamdrup, hvor vi fortæller lidt om året, der er gået og om vores tanker for den kommende tid.

Spejderne i Vamdrup består af gode frivillige ledere og et velfungerende gruppebestyrelse, og begge dele er vigtige for at danne ramme om de aktiviteter, som et voksende antal spejdere hver uge kan nyde godt af. Der skal ikke nødvendigvis stemmes nogen ind i grupperådet i år (der er dog altid plads til nye folk J) – så kom frisk uden nogen risiko for involvering udover det man selv ønskerJ.

Vi vil dog gerne gør lidt reklame for både gruppebestyrelse og leder/hjælper.

Gruppebestyrelse:Som medlem af grupperådet bliver man inviteret til gruppebestyrelsesmøde 4 gange om året, man er med til at drøfte, hvilke aktiviteter der skal laves for spejderne, hvordan året skal forme sig og hvad der kan gøres anderledes. Det er et uhøjtideligt miljø med højt til loftet og med fokus på positivitet overfor hinanden. Vores kasser gennem mange år har et ønske om at kunne varetage andre opgaver – så skulle der sidde en med lyst til at overtage denne post, eller blot dele heraf så hører vi gerne fra dig.

Leder / hjælper:For at fastholde glæden ved at komme til spejder for både spejderne og for lederne, er der behov for hjælpere/ledere til de forskellige enheder. Har du lyst til at give en hånd med, hjælpe en enkelt aften eller flere, så hører vi gerne fra dig – enten på generalforsamlingen eller ved kontakt til en enhedsleder eller gruppeleder.

Med håb om stort fremmøde til generalforsamling

Venlige hilsner fra Vamdrup Spejder / gruppebestyrelsen