Kære forældre til spejdere i Vamdrup

Invitation til generalforsamling

Onsdag d. 28. februar 2024 klokken 19.00

holder spejderne i Vamdrup generalforsamling på spejdercentret

Det vil glæde os at se jer til en kort generalforsamling, hvor vil vi fortæller lidt om året der er gået og om vores tanker for den kommende tid. 

Spejderne i Vamdrup består af gode frivillige ledere og en velfungerende gruppebestyrelsen. Begge dele er vigtige for at danne ramme om de aktiviteter, som vores mange spejdere hver uge kan nyde godt af. Har du lyst til at være en del af dette så er der altid plads – enten som leder eller i gruppebestyrelsen J

Vi vil gerne gør lidt reklame for både gruppebestyrelsen og leder/hjælper. 

Gruppebestyrelsen: Som medlem af gruppebestyrelsen bliver man inviteret til møde 4 gange om året Her er man med til at drøfte, hvilke aktiviteter der skal laves for spejderne, hvordan året skal forme sig og hvad der kan gøres anderledes. Det er et uhøjtideligt miljø med højt til loftet og med fokus på positivitet overfor hinanden. Vores kasser gennem mange år har et ønske om at kunne varetage andre opgaver – så skulle der sidde en med lyst til at overtage denne post, eller blot dele heraf så hører vi gerne fra dig.

Leder / hjælper: For at fastholde glæden ved at komme til spejder for både spejderne og for lederne, er der behov for hjælpere/ledere til de forskellige enheder. Har du lyst til at give en hånd med, hjælpe en enkelt aften eller flere, så hører vi gerne fra dig – enten på generalforsamlingen eller ved kontakt til en enhedsleder eller gruppeleder. 

 

Med håb om stort fremmøde til generalforsamling

Venlige hilsner fra ledere og gruppebestyrelsen