Opfordring

Kære forældre!

Alle os der har med spejderne at gøre i Vamdrup, gør det frivilligt og ulønnet, for jeres børns skyld.

Kunne I som forældre, tænke over det f.eks. i forbindelse med betaling og tilmelding til arrangementer.

Vi bruger desværre meget spejder tid, på at rykke for kontingent, leje af uniform og til at lukke op for tilmelding igen igen, overhold venligst betalings- /tilmeldings frister. Det kan være svært at planlægge aktiviteter når man tror der kommer 10, og der i virkeligheden kommer 25.

 
Medlemskab og Kontingent

Halv årligt kontingent er : 350,- kroner

Hvis man vil være spejder, skal man bare møde op til et spejder møde, hvor man så bliver registreret, efter et par gange til spejder, skal i gå ind på Vamdrupspejder.dk og tilmelde jer.

 
Ved oprettelse på hjemmesiden, skal i huske at tilmelde jeres barn/børn - til en af enhederne.
Hvert halve år udsender vi en mail omkring - kontingent betaling, I mailen er der et link som man klikker på for at betale kontingentet.
Eller man logger ind, på hjemmesiden og vælger betaling der. 

Fri plads / hjælp til betaling.

Ønskes der friplads eller del betaling så kontakt Kasseren på nedenstående mail. Vi er så heldige i Vamdrup at der muligheder for at søge tilskud til spejder aktivitet, men det klarer kasseren kontakt ham om dette.

OBS OBS : Husk et tilmelde dig, er du ikke tilmeldt – dækkes du IKKE af korpsets forsikring, eller kan tilmelde dig de forskellige aktiviteter

 

OBS OBS : Husk et tilmelde jer, er i ikke tilmeldt – dækkes jeres børn ikke af korpsets forsikring.

Email : Ved oprettelse beder vi om en mail adresse, husk at bruge en mail som i tjekker, da det er her i for informationer om lejrture osv.

Udmeldelse
Hvis man ikke ønsker at være spejder mere, skal der gives besked, til kasserer Erik Graversen, Udmeldelse skal ske senest ultimo juni eller ultimo december, for at have virkning for det kommende halv år. Sker udmelding efter nævnte datoer – vil vi trække beløb for til svarende måneder

Ved spørgsmål kontakt Erik Graversen

Email : Spejder@cetg.dk

 
Telefon : 2060 8213 ( efter kl. 16.30 )